У Броварах сталася стрілянина, двоє постраждалих

У Броварах сталася стрілянина, двоє постраждалих

Укрінформ
У Броварах на Київщині внаслідок стрілянини постраждало двоє чоловіків, поліція затримала підозрюваного.

Про це інформує Головне управління Нацполіції у Київській області на своїй сторінці у Facebook.

"Вночі на спецлінію 102 поліції Київщини надійшло повідомлення про стрілянину в місті Бровари, в результаті якої постраждали двоє чоловіків, а винуватець втік. За гарячими слідами працівники групи реагування патрульної поліції на одній з вулиць міста затримали підозрюваного. Ним виявився 20-річний місцевий житель", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час поверхневого огляду в сумці чоловіка правоохоронці виявили зброю – попередньо стартовий пістолет, перероблений для стрільби гумовими кулями. Зброю вилучено і направлено на експертне дослідження.

Читайте також: На Київщині чоловік кидав гранати у сусідів, є постраждалі

Правоохоронці встановили, що напередодні між чоловіками (45 та 47 років) та компанією молоді виникла словесна перепалка, хлопець дістав пістолет та зробив кілька пострілів. Постраждалих із тілесними ушкодженнями доставили до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Наразі чоловік знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. Йому загрожує до семи років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-