В Одеській мерії пояснили, що Труханов робить у Чехії

В Одеській мерії пояснили, що Труханов робить у Чехії

Укрінформ
Міський голова Одеси Геннадій Труханов перебуває у відрядженні в Празі, де протягом тижня проводитиме перемовини з чиновниками міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки.

Про це повідомляє прес-служба Одеської мерії, пославшись на розпорядження виконувача обов'язків мера Анатолія Орловського №14В від 12 лютого.

"Відповідно до ст. 42 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", інструкції "Про службові відрядження в межах України та за кордон", затвердженої Міністерством фінансів 13 березня 1998 року, відрядити до Праги строком на 5 календарних днів - з 12 по 16 лютого - для проведення робочих переговорів на рівні міністерства промисловості та торгівлі Чеської Республіки міського голову Геннадія Труханова і директора департаменту економічного розвитку Одеської міськради Сергія Тетюхіна", - йдеться в розпорядженні.

Як випливає з розпорядження Орловського, мер Одеси може не повернутися з Праги до Одеси 16 лютого, коли тут заплановане проведення 23 сесії міськради 7 скликання, хоча в оприлюдненому проекті порядку денного сесії намічено обговорення і прийняття рішень з низки актуальних питань, зокрема, про внесення змін до рішень міськради про бюджет та фінанси; про цільові програми, концепції та містобудівництво; про об'єкти комунальної власності тощо.

Читайте також: Мер Одеси досі не вийшов на роботу - поїхав у відрядження до Чехії

Як повідомлялося, міський голова Одеси Геннадій Труханов понад півтора місяця відсутній на робочому місці. Апаратні наради проводить перший віце-мер Орловський.

8 лютого виконувач обов'язків мера Одеси Орловський продовжив неоплачувану відпустку міському голові Труханову до 11 лютого на підставі відповідного доручення мера.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-