Польовий табір на Гончарівському полігоні готовий до прийому підрозділів для навчання

Польовий табір на Гончарівському полігоні готовий до прийому підрозділів для навчання

Укрінформ
На території Гончарівського полігону на Чернігівщині польовий табір готовий до прийому підрозділів, які мають прибути на навчання.

Про це повідомляється на сторінці оперативного командування “Північ” у Facebook.

“На території полігону, що на Чернігівщині, польовий табір готовий до прийому підрозділів, які мають прибути на навчання.  Планові роботи щодо обладнання наметового містечка та приведення його до вимог порядку та правил розташування польових таборів на місцевості завершені. Намети мають сухі дерев'яні підлоги, обладнані польовими меблями та опаленням”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що табір оснащений зовнішнім освітленням та освітленням у наметах як стаціонарної, так і резервної мережі. Також створений запас сухого палива на 15 діб проживання з подальшим його поповненням.

Читайте також: Полторак назвав рішення про надання Києву летальної зброї потужним сигналом агресору

Намети, що були пошкоджені в результаті різкої зміни погодних умов, замінені на нові. Тривають внутрішні роботи з підтримання належного стану внутрішнього порядку.

Раніше в мережі Інтернет були опубліковані фото та відео з Гончарівського полігону на Чернігівщині, де польовий табір був частково затоплений водою з розталого снігу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-