У Херсоні відбулась хода на честь Героїв Крут

У Херсоні відбулась хода на честь Героїв Крут

Укрінформ
У Херсоні у понеділок під кінець дня відбулася хода курсантів, студентів та військовослужбовців, присвячена 100-річчю бою під Крутaми.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

У ході, яка розпочалася на площі Свободи і пройшла центральними вулицями міста до розташованого на вулиці Віктора Гошкевича Херсонського гідрометеорологічного технікуму, взяли участь понад 250 осіб. Попереду колони йшли з державними прапорами курсанти Херсонської державної морської академії, за ними крокували з прапорами України військовослужбовці дислокованої у місті військової частини, курсанти Херсонського морехідного училища рибної промисловості, студенти та учні інших навчальних закладів Херсона.

Читайте також: Річниця бою під Крутами: на Закарпатті “січовики” показали штурм і захист

Біля будівлі технікуму відбувся невеликий мітинг, на якому згадали Героїв Крут, 18-річного студента Херсонського гідрометеорологічного технікуму Олександра Райхерта, який загинув у листопаді 2014 року у зоні АТО, інших воїнів антитерористичної операції, які віддали своє життя за свободу України. Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання їх пам'ять. До встановленої на будинку технікуму меморіальної дошки на честь Олександра Райхерта учасники заходу поклали квіти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-