Аваков нагородив поліцейських, які ліквідували одеського

Аваков нагородив поліцейських, які ліквідували одеського "стрільця"

Фото
Укрінформ
Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков вручив нагороди одеським патрульним поліцейським, які відзначилися мужністю під час спроби затримання колишнього "антимайданівця"  Валентина Дорошенка.

Про це повідомляє Департамент комунікації МВС України.

"Сьогодні, 27 січня, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив одеських патрульних поліцейських Романа Даниленка та Володимира Хлєвного, які ліквідували сумнозвісного "стрілка" Валентина Дорошенка", - йдеться у повідомленні.

Міністр подякував хлопцям за надзвичайну мужність та героїзм, проявлені під час операції. І висловив щирі співчуття родині загиблого поліцейського Сергія Пригаріна.

"Держава змінюється у непростий час: на сході війна, всередині країни складна ситуація. І тому ваша виважена компетентна сила повинна бути в основі. Кожен громадянин повинен довіряти вам, розраховувати, що за спиною в нього компетентний поліцейський, гвардієць, прикордонник, рятувальник", – наголосив глава МВС.

Згідно з указом Президента України Петра Порошенка, працівники системи МВС – поліцейські, рятувальники та нацгвардійці – за вагомий внесок у зміцнення законності й правопорядку отримали ордени та медалі.

Читайте також: Стрілянина в Одесі: мерія виділила грошову допомогу пораненим поліцейським

Також нагородну зброю, медалі, нагрудні знаки та цінні подарунки отримали офіцери-рятувальники, поліцейські та медичні працівники.

Як раніше повідомляв Укрінформ, міська влада Одеси виділила фінансову допомогу двом співробітникам Приморського відділу поліції Дмитру Литвинюку та Олегу Маценку (30 тис. грн та 10 тис. грн), що зазнали 19 січня вогнепальних поранень під час спроби затримання злочинця Дорошенка.

Унаслідок перестрілки того дня загинуло троє осіб, включно з самим карним злочинцем, якого розшукували, та одним з поліцейських, що помер від ран у лікарні. Ще три особи, в тому числі два співробітники поліції та комунальної установи "Муніципальна варта", отримали поранення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-