Стрілянина в Одесі: мерія виділила грошову допомогу пораненим поліцейським

Стрілянина в Одесі: мерія виділила грошову допомогу пораненим поліцейським

Укрінформ
Міська влада Одеси виділила фінансову допомогу двом співробітникам Приморського відділу поліції, що зазнали 19 січня вогнепальних поранень під час спроби затримання колишнього "антимайданівця" Дорошенка.

Про це повідомляє прес-служба мерії. 

"Віце-мер Одеси Світлана Бедрега відвідала у лікарні №1 капітана поліції Дмитра Литвинюка, який отримав 19 січня п'ять поранень - грудної клітини, черевної порожнини і кінцівок під час перестрілки з карним злочинцем на вулиці Новосельського. Проведено низку хірургічних операцій, після яких стан потерпілого стабілізувався, спостерігається позитивна динаміка, він забезпечений усіма необхідними медикаментами", - зазначили в мерії.

Віце-мер побажала Литвинюку швидкого одужання і повідомила, що з міського бюджету йому виділено матеріальну допомогу в розмірі 30 тисяч гривень, а водію автомобіля Олегу Маценку, що отримав легке поранення в стегно, - 10 тисяч гривень.

Як повідомляв Укрінформ, внаслідок перестрілки 19 січня загинули троє чоловік, включно з самим карним злочинцем, якого розшукували, та одним з поліцейських, що помер від ран у лікарні. Ще три особи, в тому числі два співробітники поліції та комунальної установи "Муніципальна варта", отримали поранення.

Читайте також: Стрілянина в центрі Амстердама: поліція повідомила подробиці

Перевірку професійності дій співробітників поліції Одеси під час організації та проведення операції затримання перебуваючого з 2013 року в розшуку карного злочинця Дорошенка зараз перевіряє комісія МВС.

За словами голови одеської ГО "Право на самозахист" підполковника МВС у відставці Владислава Сердюка, "співробітники департаментів внутрішньої безпеки та карного розшуку, головного штабу Нацполіції України та інших структур МВС перевіряють професійність і взаємодію одеських правоохоронців під час виїзду 19 січня на вулицю Новосельського, де перебував розшукуваний карний злочинець Дорошенко. Очевидно, результатом її роботи будуть також кадрові рішення".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-