Губернатор Одещини заявляє, що пишається своїм

Губернатор Одещини заявляє, що пишається своїм "московським" радником

Укрінформ
Очільник Одеської ОДА Максим Степанов не має зайвого часу, щоб реагувати на конспірологічні змови чи розвінчувати їх, у тому числі пов'язані з припущеннями про підготовку до балотування на посаду мера Одеси.

Так сьогодні Степанов прокоментував на прес-конференції розміщення на вулицях Одеси білбордів з його портретом і тезами: "Разом ми захистили Літній театр" і "Разом ми забезпечуємо безпечну Одещину", які дехто сприйняв як політичний піар у рамках підготовки до майбутніх мерських виборів.

"Я вважаю, що є певні досягнення, якими можу пишатися разом зі своєю командою. Це зроблено виключно у форматі публічного звіту про річну роботу. А на коментування всього, що стосується будь-яких конспірологічних речей або чуток, у мене зараз немає часу", - зазначив Степанов.

Прокоментував він і роботу в ОДА радника Артема Поланського, що є громадянином РФ і має московську реєстрацію.

Читайте також: У Польщі оскаржать відмову в екстрадиції Романа Поланського у США

"Я пишаюся. що в мене є такий радник як Артем Поланський. Я умовляв його зайняти цю посаду, і маю надію, що найближчим часом він отримає українське громадянство. Заяву та відповідні документи Артем подав ще рік тому", - сказав Степанов.

За словами голови ОДА, Поланський усиновив в Україні чотирьох дітей, витратив сотні тисяч доларів на благодійність.

"Будь-які спроби дискредитувати Поланського - це як мінімум некоректно, враховуючи зроблене ним", - підсумував Степанов.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-