Луганщина отримає 4,5 млн євро від Дитячого фонду ООН в Україні

Луганщина отримає 4,5 млн євро від Дитячого фонду ООН в Україні

Укрінформ
Для Луганської області Дитячим фондом ООН в Україні виділено гуманітарну допомогу в розмірі 4,5 млн євро.

Інформація оприлюднена на офіційному сайті Луганської обласної державної адміністрації.

«Сьогодні відбулася зустріч делегації Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні із заступником голови облдержадміністрації Вадимом Данієляном. Керівник програми з питань води, санітарії та гігієни Себастьян Трюффо розповів, що у 2018 році ЮНІСЕФ за підтримки уряду Німеччини планує збільшити обсяги гуманітарної допомоги комунальним підприємствам з водопостачання та водовідведення, а також децентралізованим системам водопостачання. Тож для Луганської області виділено гуманітарну допомогу в розмірі 4,5 млн євро», - йдеться в повідомленні прес-служби ЛОДА.

Читайте також: ПАРЄ ухвалила резолюцію про гуманітарні наслідки війни на Донбасі

Крім того, ЮНІСЕФ планує продовжувати працювати за напрямами водозабезпечення, санітарії та гігієни для населення області, яке постраждало внаслідок бойових дій.

Наприкінці зустрічі для подальшого співробітництва сторони домовились, що представники Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні детально ознайомляться з Регіональною програмою «Питна вода Луганщини на 2006-2020 роки» та Регіональною програмою поводження з твердими побутовими відходами у Луганській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-