У Запоріжжі на честь Дня Соборності розгорнули 25-метровий державний прапор

У Запоріжжі на честь Дня Соборності розгорнули 25-метровий державний прапор

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі на честь Дня Соборності та річниці Акту Злуки активісти розгорнули 25-метровий державний прапор на площі перед будівлею ЗОДА  та провели автопробіг центральними вулицями міста.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, акція на площі Героїв Революції Гідності  попри негоду зібрала  більше сорока активістів. Скандуючи «Україна – понад усе!», «Схід і Захід разом!» , «Одна, єдина, соборна Україна!», вони розгорнули на центральній площі міста 25-метровий державний прапор.  

У Запоріжжі розгорнули 25-метровий прапор/ Фото Дмитра Смольєнка На честь Дня Соборності та річниці Акту Злуки у Запоріжжі також відбувся автопробіг: кілька десятків автомобілів з державними прапорами проїхали центральними дорогами міста від  будівлі Запорізької ОДА через плотину ДніпроГЕСу, острів Хортицю, міст Преображенського та Набережну магістраль.
Читайте також: У Вінниці молодь пригощала традиційними стравами з “карти-вишиванки”

Як повідомляв Укрінформ, святкування Дня Соборності та річниці Акту Злуки на Запоріжжі розпочалося вранці мітингом  біля погруддя Шевченка, тут присутні військовослужбовці, керівники обласної та міської влади, представники громадськості вшанували хвилиною мовчання тих, хто загинув у зоні АТО, та поклали квіти до пам’ятника Кобзарю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-