До обговорення стратегії розвитку Рівного долучилися польські експерти

До обговорення стратегії розвитку Рівного долучилися польські експерти

Фото
Укрінформ
Група польських експертів, бізнесменів, науковців допомагають Рівному розробити стратегію міста.

Про це повідомляє ресурс "Рівняни"

«У головному корпусі Національного університету водного господарства та природокористування зібралися політики, польські експерти та науковці для обговорення розвитку сучасного міста. Перед присутніми виступив доктор економічних наук, директор відділу із стратегії та обслуговування інвесторів мерії Любліна, який надав кейси написання та впровадження стратегії розвитку цього польського міста», - йдеться у повідомленні.

За словами ініціатора написання стратегії розвитку Рівного, заступника міського голови Віталія Германа, під час зустрічі йшлося про те, як формувався шлях розвитку Любліна та якою є роль органів місцевого самоврядування, бізнесу та громадськості в розробці стратегії розвитку міста.

Читайте також: Більше половини сільського населення Миколаївщині об’єдналися у тергромади

Обговорюючи принципи та положення стратегії розвитку Рівного, присутні зійшлися на тому, що такий документ матиме амбітне та важливе завдання -  перетворити обласний центр в перехрестя реальних можливостей для реалізації всіх видів економічної діяльності та втілення найрізноманітніших і найсміливіших бізнес-ідей.

Йдеться про територію, де збережено історико-культурну спадщину, національні традиції, місце для комфортного проживання, де створено рівні умови всебічного та гармонійного розвитку його жителів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-