Миколаїв дав

Миколаїв дав "зелене світло" вантажівкам до Одеси

Укрінформ
На Миколаївщині відкрито проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення.

Про це повідомила Служба автомобільних доріг у Миколаївській області. 

«Станом на 9.00 годину 17 січня 2018 року проїзд автомобільними дорогами загального користування державного значення забезпечено. Дорожні служби боролися з наслідками негоди в режимі цілодобового чергування», - йдеться у повідомленні.

Там також зазначається, що для забезпечення безперебійного руху було задіяно 56 механізмів (плужні та піскорозкидачі), 82 робітника та використано 632 тони піщано-сольової суміші й 117 тон солі.

Крім того, з 21.00 години 16 січня відновлено рух вантажних автотранспортних засобів на автомобільній дорозі загального користування державного значення М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ (на м.Таганрог) від межі з Одеською областю до міста Миколаєва.

Читайте також: Укравтодор розповів про ситуацію на засніжених автошляхах

Як уже повідомляв Укрінформ, з 14 години 16 січня було призупинено рух вантажного транспорту з Миколаєва у бік Одеси. Крім того, у зв’язку зі складними погодними умовами було відмінено низку міжміських автобусних рейсів з Миколаєва та обмежено рух транспорту на дорозі державного значення Одеса - Мелітополь - Новоазовськ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-