Укравтодор розповів про ситуацію на засніжених автошляхах

Укравтодор розповів про ситуацію на засніжених автошляхах

Укрінформ
У середу, 17 січня, автодороги державного значення у більшості областей засніжені, але обмежень у русі немає.

Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

«Станом на 08.00 год. 17 січня майже по всій території країни невеликий сніг, в Херсонський та Закарпатській областях місцями дощ. Без опадів у Чернівецькій, Одеській та Миколаївській областях. Обмежень у русі на дорогах державного значення немає», - йдеться у повідомленні.

Покриття на автодорогах державного значення у більшості областей засніжене, лише  в Житомирській та Чернівецькій областях покриття сухе. В Херсонській та Кіровоградській місцями ожеледиця.

Зазначається, що температура повітря у північних та центральних областях -3  -8°С, в південних +2 -7°С, в східних 0 -9°С, в західних областях від +1 до -10°С.

На перевальних ділянках доріг падає сніг, температура повітря -2 -8°С, покриття у Львівській та Івано-Франківській областях мокре.

Читайте також: В Україні через негоду без світла залишилися 15 населених пунктів

Для оперативного забезпечення проїзду в Україні дорожніми організаціями задіяно протягом доби понад 1300 одиниць техніки та понад 1800 працівників.

За повідомленням УкрГМЦ 17 січня хмарно, часом сніг, у ночі на Закарпатті та в Карпатах сильний сніг, вдень у південній частині мокрий сніг та дощ. Температура повітря вночі 4-9° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла, на півдні країни та Закарпатті вночі 0-5° морозу, вдень 0-5° тепла. Вітер південно-східний 7-12 м/с, місцями пориви 15-20м/с.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-