На Дніпропетровщину повернувся на ротацію 74-й окремий розвідбатальйон

На Дніпропетровщину повернувся на ротацію 74-й окремий розвідбатальйон

Фото
Укрінформ
На Дніпропетровщині вітали бійців 74 окремого розвідувального батальйону, що повернулися до військової частини у селищі Черкаське для тимчасового відпочинку.

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської обласної ради.

«Наші захисники мають відчувати повагу, визнання і вдячність не лише на словах, а й у справах. Ми завжди підтримуємо проекти, націлені на допомогу учасникам АТО та їхнім родинам. Визнання добровольців, вища освіта для учасників АТО, квартири родинам загиблих та щомісячні виплати. Будемо підтримувати такі ініціативи й дякувати не словом, а ділом!», - сказав під час урочистої зустрічі голова Дніпропетровської облради Гліб Пригунов.

74-й розвідувальний батальйон повернувся після чотирирічної ротації / Фото: Микола Мякшиков, Укрінформ

Читайте також: Українська армія стала однією з найсильніших у Європі — Гройсман

Бойовий шлях цього батальйону розпочався з перших днів війни на сході України. Більшість їх операцій потребують повної тиші і засекреченості, адже вони ведуться по іншу лінію фронту.

Попри це, у бойовому арсеналі батальйону є і гучні загальновідомі операції. У 2014 році хлопцям з розвідки довелось фактично виконувати задачі піхоти, повноцінної механізованої бригади. На їх рахунку відважні бої за населені пункти Іловайськ, Мар’їнку, Авдіївку, Піски, Донецький аеропорт. На долю 74 батальйону випало чимало тяжких випробувань і втрат, але вони з гідністю пройшли цей шлях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-