Земельні махінації голови та секретаря Бучанської міськради дісталися суду�

Земельні махінації голови та секретаря Бучанської міськради дісталися суду

Укрінформ
Генпрокуратура направила до суду обвинувальний акт щодо діючого міського голови та секретаря Бучанської міської ради Київської області.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Департаментом з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за підозрою діючих міського голови та секретаря Бучанської міської ради Київської області, а також колишніх начальників відділу Держкомзему у м.Буча Київської області, у зловживанні службовим становищем при вилученні земель лісового фонду та зміні їх цільового призначення", - написала Сарган.

У ході слідства було з'ясовано, що службовці протягом 2002-2015 років незаконно передали у власність земельні ділянки лісового фонду загальною площею понад 80 га, що завдало збитки державі на загальну суму 400 млн грн.

Читайте також: Засідання у справі Штепи перенесли – не прийшли судді

Також до Ірпінського міськсуду направлено обвинувальні акти відносно колишніх начальників відділу Держкомзему міста Буча. Посадовців підозрюють у завданні шкоди державі шляхом зловживання службовим становищем в особистих інтересах та в інтересах третіх осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-