Данці запустили на Львівщині нове

Данці запустили на Львівщині нове "меблеве" підприємство

Фото
Укрінформ
На Львівщині у селі Колоденці Кам’янко-Бузького району відкрили нові потужності данського підприємства "Амбієнте Ферніче Україна". Воно виготовляє меблі із високоякісних, екологічних матеріалів та входить в сотню найкращих виробничих компаній України.

Про це повідомив голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні відкрили нові виробничі потужності в Кам'янко-Бузькому районі. Підприємство займається виготовленням м'яких меблів для провідних брендів. Плюс 1 підприємство – це 1 мільйон євро інвестицій, збільшення відсотка експорту і, що найголовніше, нові робочі місця. Тим паче, що інвестор погодився піти на важливий крок – підняття зарплати для працівників", - зазначив Синютка.

За його словами, прихід данського інвестора вкотре доводить: на Львівщині сприятливий бізнес клімат. Ще минулого року тут створили офіс супроводу інвестиційних проектів. Завдяки роботі з бізнесом лише у 2017 році відкрили понад 80 нових об'єктів, на черзі ще близько сотні.

Як сказав Синютка, обласна влада вибудовує економіку так, щоб люди розуміли, що можуть заробити для себе та своїх сімей. Інакше через декілька років буде брак кваліфікованої робочої сили.

Нові потужності підприємства – це виробничо-складська будівля площею 2000 кв.м з порізки поролону. Робота тут налагоджена у дві зміни. Усі працівники проходять безплатне професійне навчання.

Читайте також: Уряд підтримав законопроекти щодо стабільного фінансування розвитку регіонів

Окрім цеху із порізки поролону на підприємстві є складальний та розкрійний цехи, швейний відділ, склад для зберігання первинної сировини та склад готової продукції. Тут налагоджено повний виробничий цикл.

Компанія "Амбієнте Ферніче Україна" забезпечує замовлення на постачання сировини та матеріалів для понад 300 підприємств Україні, у тому числі Львівської області. Підприємство експортує 99 відсотків продукції та тісно співпрацює з JYSK.

Фото: Олег Синютка, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-