Уряд щороку дає на утримання доріг на мільярд більше - Кістіон

Уряд щороку дає на утримання доріг на мільярд більше - Кістіон

Укрінформ
Уряд приділяє велику увагу не лише ремонту доріг, але й їх утриманню, особливо в зимовий період. Щороку асигнування на утримання українських доріг збільшуються на 1 млрд грн. 

Про це в ході селекторної наради із забезпечення належного утримання доріг та життєдіяльності населених пунктів сказав віце-прем’єр-міністр України Володимир Кістіон, повідомляє Урядовий портал.

«З року в рік уряд виділяє на 1 млрд грн більше асигнувань на утримання українських доріг», - сказав Кістіон.

За його словами, на сьогодні об'єктивних підстав для незабезпечення надійної експлуатації з утримання доріг немає. «Але є випадки неприйнятної пасивності, що призводить до незручності пересування на дорогах й до автомобільно-транспортних пригод. Кілометрові корки через сніжний колапс, незручності для людей, які користуються громадським транспортом – все це на совісті тих, хто не хоче відповідально виконувати свої обов'язки», - наголосив урядовець.

Віце-прем’єр-міністр висловив вдячність Державній службі з надзвичайних ситуацій, тим міським головам, головам облдержадміністрацій й керівникам обласних служб автомобільних доріг, які своєчасно приступили до роботи й контролюють ситуацію в регіонах.

Читайте також: Гройсман дав київському губернатору час на розчистку доріг - до вечора

Як повідомляв Укрінформ, станом на ранок 19 грудня в Україні через снігопади були знеструмлені 147 населених пунктів у 6 областях.

Крім того, за добу рятувальники звільнили із снігових заметів майже 350 автомобілів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-