З заметів на Львівщині рятувальники

З заметів на Львівщині рятувальники "відкопали" 58 авто

Відео
Укрінформ
У Львівській області за минулу добу внаслідок снігової негоди підрозділи ДСНС здійснили буксирування 58 автомобілів, з них: 51 великовантажний автомобіль, 2 автобуси та 5 легкових автомобілів. 

Від ДСНС залучено 22 одиниці техніки та 79 чоловік особового складу, повідомляє ГУ ДСНС України у Львівській області.

"Так, 3 грудня о 13:00 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення, що поблизу м. Дрогобича внаслідок складних погодних умов (снігопад) 3 великовантажні автомобілі не можуть їхати під гору. Фахівці 2-го Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України надавали допомогу з буксирування автомобілів", - йдеться у повідомленні.

Також для забезпечення руху транспорту, недопущення утворення автомобільних заторів на дорозі Київ - Чоп у районі населених пунктів Орява та Івашківці Сколівського району (перевали Орявський і Івашківський) працювало 2 одиниці техніки 2-го спеціального регіонального центру швидкого реагування ДСНС України. Здійснено буксирування 35 автомобілів.

 Зазначається, що, зокрема, о 19:02 на перевалі Бухів у сел. Східниця Дрогобицького району, внаслідок складних погодних умов (снігопаду), застрягли в снігових заметах два автобуси міжміського сполучення. Рятувальники провели роботи з буксирування 2 автомобілів ПАЗ, сполученням Дрогобич-Бистриця та Борислав – Турка, з кювету. В автобусах перебувало 28 людей.

Читайте також: На Закарпатті рятувальники витягли з заметів більше 20 авто

4 грудня о 00:27 у м. Львові на вул. Стрийська, 28 внаслідок ускладнених погодних умов (налипання мокрого снігу) впало дерево на 3 автомобілі та на проїжджу частину і перешкоджає руху автотранспорту. Рятувальники порізали та прибрали дерево з проїжджої частини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-