На Закарпатті рятувальники витягли з заметів більше 20 авто

На Закарпатті рятувальники витягли з заметів більше 20 авто

Фото
Укрінформ
Рятувальники Закарпатської області відбуксирували 22 автомобілі, що застрягли на засніжених трасах, і ця робота триває.

Про це повідомляє обласне управління ДСНС.

"Рятувальники вже відбуксирували 22 автомобілі, які застрягли на засніжених трасах Закарпатської області.  На даний час робота з буксирування транспортних засобів триває", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, станом на 9 годину понеділка на перевалах області на автошляху державного значення  М06 Київ - Чоп рух великовагового транспорту відновлений. На Абранському та Латірському перевалах Воловецької району працює 4 одиниці техніки та 16 рятувальників.

До робіт із забезпечення проїзду на автошляхах області залучалися 55 працівників та 44 одиниці техніки ДП "Закарпатський облавтодор".

За інформацією ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго», на цю годину на території області  відключено від електропостачання 39 населених пунктів, з них 31 повністю та 8 частково.

Крім того, через негоду впало 11 дерев на проїжджі частини доріг у Перечинському, Великоберезнянському, Берегівському районах та Ужгороді.

Читайте також: У Карпатах зберігається небезпека сходження лавин

Загиблих і травмованих внаслідок подій немає, поінформували у ДСНС.

Напередодні через сильні снігопади тимчасово запроваджувалось обмеження руху великогабаритних транспортних засобів на автодорозі загального користування Київ - Чоп.

Раніше повідомлялося, що у східній частині Закарпатської областей зберігається значна лавинна небезпека.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-