Зубко і Кучма обговорили питання води для Донбасу

Зубко і Кучма обговорили питання води для Донбасу

Укрінформ
Голова Мінрегіонбуду Геннадій Зубко провів нараду за участю представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми, обговорювалися питання життєдіяльності Донбасу в контексті Мінських угод. 

Про це повідомила у Facebook прес-секретар представника України в Тристоронній контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Відбулася нарада під головуванням віце-прем’єр-міністра України Геннадія Зубка, в якій взяли участь представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, представники центральних органів виконавчої влади та експерти підгрупи з соціально-економічних питань. Під час зустрічі обговорили питання щодо водопостачання, інфраструктури, екологічної безпеки, які порушуються в рамках Мінського процесу і вирішуються з боку уряду", - написала Оліфер.

Вона поінформувала, що за результатами наради Зубко дав відповідні доручення і скоординував переговорну позицію з найчутливіших питань. Також ішлося про гуманітарні проблеми, які є особливо актуальними напередодні зими, зокрема, в контексті забезпечення життєдіяльності Донецької та Луганської областей.

Читайте також: Кількість заручників у ОРДЛО зросла, Геращенко анонсувала "серйозну зустріч"

Як повідомила Оліфер, представник України в ТКГ Кучма  і віце-прем’єр-міністр Зубко домовилися, що такий механізм розгляду виконання наданих доручень, які стосуються Донбасу, відбуватиметься регулярно.

Наступна зустріч Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі ма відбутися 29 листопада.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-