Хабар у $135 тисяч: Луценко заявив про нову спецоперацію у Затоці

Хабар у $135 тисяч: Луценко заявив про нову спецоперацію у Затоці

Фото
Укрінформ
У Затоці (Одеська область) в результаті спецоперації правоохоронців було затримано кількох місцевих чиновників, яких підозрюють у корупційних схемах. 

Про це повідомив у суботу у Facebook генеральний прокурор Юрій Луценко. 

"Провели ще одну зачистку корупційного кубла в Затоці на Одещині. В результаті спільних дій ГСУ ГПУ та місцевої Нацполіції затримано на гарячому начальника слідчого відділу Приморського ВП ГУ НП в Одеській області, депутата Затоківської селищної ради, депутата Шабівської сільської ради Білгород-Дністровського району та начальника відділу з питань природокористування Одеської обласної ради під час вимагання та одержання від громадянки України грошових коштів в сумі 72 тис. дол. США", - зазначив Луценко.

Читайте також: Масштабна спецоперація на Одещині: ГПУ розповіла про "улов" корупціонерів

За його словами, також проведено спецоперацію, за результатами якої затримано на гарячому начальника юридичного департаменту Затоківської селищної ради під час отримання від мешканки Одеської області неправомірної вигоди в сумі 135 тис. дол. США за вирішення питання про виділення Затоківською селищною радою громадянам у власність та оренду земельних ділянок.

Всі затримані були раніше підозрювані в кримінальному тиску на естонського інвестора та місцевих підприємців, додав Луценко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-