На трасі Київ - Чернігів люди в масках обстріляли вантажівку

На трасі Київ - Чернігів люди в масках обстріляли вантажівку

Фото
Укрінформ
На трасі Київ - Чернігів невідомі в масках обстріляли вантажний автомобіль, пограбували водія та пасажирів і прихопили сейф із грішми.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила поліція Чернігівщини.

"Вчора ввечері до поліції надійшло повідомлення, що на автошляху Київ - Чернігів у Козелецькому районі невідомі в масках пограбували водія вантажного автомобіля з двома пасажирами. Отримавши портативний сейф із грошима та відібравши мобільні телефони у всіх потерпілих, зловмисники втекли з місця події своїм легковиком", - написала поліцейська прес-служба.

Інцидент на трасі стався 1 листопада близько 22 години. В’їхавши на територію Чернігівської області, водій машини, що везла придбані у Харкові товари господарського призначення, відчув пробите колесо. Щойно він зупинив автівку для ремонту, як поруч загальмував попутний легковик. Звідти вибігли четверо молодиків у масках і з пістолетом. Зробивши кілька пострілів по кабіні (попередньо, з травматичної зброї), вони змусили подорожніх вийти назовні й почали вимагати в них гроші. Забравши сейф із грішми та мобільні телефони, зловмисники втекли.

У зв’язку з розбійним нападом поліція ввела в дію план "Перехват" і орієнтувала колег із сусідніх областей на затримання автомобіля нападників.

На місці події працювала слідчо-оперативна група, яка ретельно оглянула пошкоджену вантажівку й місце злочину, зібрала низку речових доказів.

Інформацію про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 ККУ (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-