Порошенко проінспектував навчання ЗСУ на Житомирщині

Порошенко проінспектував навчання ЗСУ на Житомирщині

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко у суботу ознайомився з ходом практичного виконання етапу бойового злагодження підрозділів ЗСУ на одному з полігонів на Житомирщині. 

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

"Зокрема, були проведені демонстративні тактичні навчання з бойовою стрільбою зведеними тактичними групами, до складу яких увійшли підрозділи високомобільних десантних військ, морської піхоти та військово-повітряних сил, механізовані підрозділи. Відпрацьовувалися завдання: «Ведення оборонного бою. Перехід в наступ та захоплення вигідного рубежу» із використанням, в тому числі, безпілотних літальних апаратів, гірокоптера, артилерії, зенітно-ракетних комплексів, винищувачів Су-27", - йдеться у повідомленні.

Порошенко привітав військових з успішним виконанням поставлених завдань. «Вся країна зараз побачила бойову майстерність, вишкіл, навчання українських воїнів ЗСУ. Це вже одна з найсильніших армій на континенті. Добре навчена, озброєна, має унікальний бойовий досвід. І демонструє, що нам є чим захистити українську землю і яким чином добитися звільнення кожного клаптика нашої землі», - зауважив Президент.

Читайте також: Порошенко: Українська армія 24/7 здатна протистояти агресору

Петро Порошенко зазначив, що військову техніку, яку сьогодні передано, ретельно перевірять та випробують, а після цього частину відправлять у зону АТО, іншу – зарахують до резерву. Глава держави також відзначив ефективність техніки, яка повернулася з АТО і брала участь в навчаннях.

Глава держави проінспектував бойові навчання ЗСУ на Житомирщині / Фото: Палінчак Михайло

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-