На кордоні з РФ перекрили канал незаконного вивезення людей

На кордоні з РФ перекрили канал незаконного вивезення людей

Укрінформ
Оперативні співробітники Східного регіонального управління Держприкордонслужби та Нацполіції в Харківській області затримали організатора та переправника, які незаконно перевозили людей через кордон.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

«Учора за результатами проведених заходів спільна міжвідомча група у складі оперативників Східного регіонального управління Держприкордонслужби, прикордонників відділу «Козача Лопань» Харківського загону та співробітників ВБЗПТЛ ГУ НП в Харківській області, в районі села Ветеринарне, що неподалік кордону, затримала двох громадян України, 1980 та 1982 року народження, жителів Харківщини, які як переправник та посібник організатора злочинної схеми намагалися незаконно перевести через кордон двох громадян України», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Під час моніторингу кордону на Сумщині зникли двоє офіцерів

Зазначається, що в подальшому правоохоронці затримали організатора вказаного незаконного переправлення з грошовими коштами, які він отримав за незаконне переправлення двох громадян України. Ним виявився громадянин України, 1985 року народження, житель Харківщини.

Організатору та переправнику повідомлено про підозру в скоєнні злочину, відповідальність за який передбачено ч 2. ст.332 КК України. Тривають подальші слідчі та оперативні заходи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-