Мер Черкас сказав, чому вбили депутата міськради

Мер Черкас сказав, чому вбили депутата міськради

Укрінформ
Мер Черкас Анатолій Бондаренко пов'язує вбивство місцевого депутата Михайла Бінусова з призначенням його на посаду в.о. директора департаменту житлово-комунального господарства міськради.

Про це він заявив у п'ятницю на брифінгу, повідомляє прес-служба Черкаської мерії.

"Убивство мер пов’язує з призначенням Михайла Марковича на посаду в департаменті ЖКГ. За його словами, серед головних завдань, які він ставив перед новим очільником цього структурного підрозділу, була боротьба з корупцією в житловому господарстві Черкас", – йдеться у повідомленні.

Насамперед, заявив Бондаренко, йшлося про ліквідацію тендерного комітету на одному з останніх засідань виконавчого комітету.

Читайте також: На Черкащині оголосили план "Сирена" через убивство депутата

Обов’язки директора департаменту житлово-комунального господарства Михайло Бінусов почав виконувати з 25 вересня. Натомість перший заступник директора департаменту ЖКГ Олексій Шкіньов був відсторонений від виконання своїх обов’язків на час проведення службового розслідування щодо його незадовільної роботи.

Як повідомляв Укрінформ, у Черкасах пізно увечері в четвер, 28 вересня, з автомата Калашникова розстріляли депутата міської ради Бінусова. В області оголошено план "Сирена", на розшук зловмисників скеровано весь особовий склад обласної кримінальної поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-