На Черкащині оголосили план

На Черкащині оголосили план "Сирена" через убивство депутата

Укрінформ
На Черкащині через убивство депутата Черкаської міської ради Михайла Бінусова оголошено план "Сирена", на розшук злочинців скеровано весь особовий склад обласної кримінальної поліції.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.

"Після отримання інформації про те, що на території одного з гаражних комплексів у місті Черкаси виявлено тіло депутата Черкаської міської ради, на місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи, експерти, кінологи з собаками та керівництво поліції міста та області. На території області введено в дію план «Сирена». На розшук зловмисників спрямовано весь особовий склад кримінальної поліції області", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Черкасах з автомата розстріляли депутата міськради - ЗМІ

Речові докази з місця події вилучено. Слідчим управлінням ГУНП в Черкаській області дану подію внесено в ЄРДР та відкрито кримінальне провадження за ознаками пункту 12 частини 2 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як повідомлялося, у Черкасах пізно ввечері в четвер, 28 вересня, з автомата Калашникова розстріляли депутата міської ради Михайла Бінусова. Депутат хотів поставити свою машину в гараж і пересісти в автомобіль знайомих, які чекали поруч. Їхній автомобіль теж пошкоджений кулями, а самих знайомих депутата опитують як свідків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-