На Донбасі ідентифікували понад 75 військових підрозділів РФ - InformNapalm

На Донбасі ідентифікували понад 75 військових підрозділів РФ - InformNapalm

Укрінформ
Представники міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm ідентифікували понад 75 військових підрозділів Російської Федерації, які брали участь у конфлікті на Донбасі.

Про це повідомив спікер міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm Михайло Макарук на прес-конференції в Укрінформі.

«На даний момент в InformNapalm найбільша база даних у світі щодо присутності російських військ на Донбасі. Вже ідентифіковано більш як 75 військових підрозділів, представники яких брали участь у конфлікті на Донбасі. Це кадрові військові сили», - сказав Макарук.

Крім того, волонтери InformNapalm помітили на Донбасі 44 типи новітнього озброєння, яке виготовлялось на території РФ і нікуди не експортувалось. Зокрема, йдеться про новітні модифікації танків, безпілотні апарати, гвинтівки, системи радіоелектронної боротьби, системи зв'язку, військові вантажівки. 

Читайте також: Бойовики зривають перемир'я: Україна скликає скайп-конференцію "мінської" групи

«Деякі з цих зразків навіть ще не прийняті на озброєння - вони перебувають на стадії, так би мовити, клінічних випробувань на Донбасі», - зауважив речник волонтерської спільноти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-