Бойовики обстріляли Талаківку з БМП - штаб

Бойовики обстріляли Талаківку з БМП - штаб

Укрінформ
У зоні АТО, упродовж сьогоднішнього дня, інтенсивність обстрілів українських позицій зі сторони російсько-терористичних угруповань не зменшилась.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зранку бойовики з гранатометів і стрілецької зброї били по нашому опорному пункту неподалік Мар’їнки, що на Маріупольському напрямку. Внаслідок цього обстрілу один наш військовий отримав поранення", - нагадали в штабі.

Крім того, поінформували в прес-центрі, близько 8 години із озброєння БМП злочинці відкривали вогонь по Талаківці.

Читайте також: Сили АТО відбили атаку під Новотошківським і захопили трофейну зброю - штаб

"Також під мінометним ворожим вогнем опинились наші позиції у Гнутовому. На Луганському напрямку бойовики застосовували міномет у районі Новотошківського. А на Донецькому напрямку упродовж години били з мінометів, гранатометів і великокаліберних кулеметів по українських бійцях у Кам’янці", - додали в штабі АТО.

Як наголошується в повідомленні, за останні тижні ворог встиг зрозуміти, що сили АТО не лише обороняються, а й спроможні дати адекватну відсіч на обстріли.

"Для прикладу, за нашими оперативними даними, лише за минулу добу загинуло щонайменше 7 бандитів, ще 8 отримали поранення. Точні вогневі відповіді української армії змусили бойовиків терміново укріплювати позиції, обговорюючи навіть захист від повітряних ударів", - зазначили штабі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-