Поліція розслідує інцидент екс-нардепа з журналістом

Поліція розслідує інцидент екс-нардепа з журналістом

Відео
Укрінформ
Миколаївські правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом перешкоджання професійній діяльності журналіста колишнім нардепом.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«24 липня до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області звернулась позаштатний кореспондент Інформаційного агентства «Українська медіа група» Світлана Махнічева. Вона вказала, що 23 липня близько 13:00 під час зйомки програми про виявлення простроченого товару у приміщенні магазину «Сотка» його власник перешкоджав професійній діяльності журналіста, штовхаючи у спину та намагаючись вихопити з рук мікрофон», - йдеться у повідомленні.

Наразі усі обставини інциденту встановлюються, відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.171 КК України «Перешкоджання законній професійній діяльності журналістів». Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешту на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Триває розслідування.

Читайте також: Синютка скаржиться, що не всі міста погодилися приймати львівське сміття

Варто додати, що інцидент стався в самому центрі міста на вулиці Соборній, де розташований магазин. Його власник – колишній народний депутат Віктор Горбачов. Раніше він уже був учасником скандалу, коли заборонив обслуговувати в кафе свого магазину представників не слов'янської зовнішності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-