ФСБ шукає виходи на профспілки металургів України - Тимчук

ФСБ шукає виходи на профспілки металургів України - Тимчук

Укрінформ
Представники ФСБ Росії спільно з так званим "МГБ ДНР" шукають контакти з представниками профспілок металургійної галузі Донеччини.

Про це повідомляється в оперативних даних групи "Інформаційний опір", опублікованих на сторінці в Facebook керівника групи Дмитра Тимчука.

"З метою дестабілізації суспільно-політичної ситуації в Україні представниками ФСБ РФ спільно з "МГБ ДНР" здійснюється пошук факторів, здатних спровокувати зростання рівня соціального невдоволення на підконтрольній Україні частині Донецької області", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Радіоперехоплення: після випадку з Агеєвим російським воякам у "ЛНР" наказали здати паспорти

За даними "ІО", з цією метою нині проводиться активний пошук контактів з представниками профспілок металургійної галузі на підконтрольній Україні частині Донецької області, "які незадоволені рішенням уряду про скасування пільг у частині раннього виходу на пенсію працівників шкідливих виробництв, ухваленим у рамках плану впровадження пенсійної реформи в Україні".

Водночас в "Інформаційному опорі" повідомили, що бойовики "ДНР" вже кілька днів "здійснюють демонтаж технологічного обладнання деяких цехів Макіївського металургійного заводу" - роботи виконують кілька бригад з Донецька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-