Керівник Укравтодору проінспектував дороги та мости на Донбасі

Керівник Укравтодору проінспектував дороги та мости на Донбасі

Фото
Укрінформ
Керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак проінспектував дороги та мости Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-служба відомства у Facebook

"У межах робочої поїздки по Донецькій та Луганській областях керівник Державного агентства автомобільних доріг України Славомір Новак ознайомився із ходом ремонту міжнародної дороги М-03, будівництвом мосту через р. Казенний Торець (675 км траси М-03), ходом капітального ремонту мосту у м. Соледар. Було також проінспектовано ділянки автодоріг Т-05-14, С051016, Р-66, Р-07. Керівник Укравтодору також перевірив результати проведення капітального ремонту мосту через р. Сіверський Донець на автомобільній дорозі Т-13-02", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Гройсман обіцяє якісні дороги по всій Україні за 5-7 років

Керівник Укравтодору висловив здивування тим, що протягом багатьох років ніхто з його попередників не відвідував Донеччину та Луганщину, та пообіцяв ініціювати створення спеціальної програми розвитку інфраструктури Донбасу. 

"Насамперед, я здивований тим, що протягом багатьох років ніхто з керівництва Укравтодору не відвідував Донеччину та Луганщину. Це дуже дивно. Як результат - відсутність відповідного рівня пріоритетності у виконанні робіт із розбудови дорожньої інфраструктури в цих двох областях. Ми мусимо сфокусуватися на Донецькій та Луганський областях. Я буду говорити з прем'єром стосовно спеціальної програми розвитку інфраструктури цих двох областей", - сказав він.

Керівник держагентства ознайомився з ходом проведення робіт з поточного середнього ремонту - влаштування вирівнюючого та верхнього шарів, укріплення узбіч, робіт із забезпечення технічних засобів організації дорожнього руху.

Також Новак зустрівся із головою Донецької ОВЦА Павлом Жебрівським, з яким обговорив інфраструктурну ситуацію в області. На зустрічі було визначено пріоритети розвитку інфраструктури регіону та окреслено теми спеціальної програми розвитку доріг в області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-