Російські офіцери в ОРДЛО

Російські офіцери в ОРДЛО "об'їдають" бойовиків - розвідка

Укрінформ
У "ДНР" до військовослужбовців надходить лише дві третини продуктів харчування від встановлених норм через махінації окупаційного командування. 

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook

"Передові підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК систематично не забезпечуються продуктами харчування у повному обсязі. До військовослужбовців надходить лише дві третини від встановлених норм", - йдеться в повідомленні.  

Також у прес-центрі уточнюють, що в "ЛНР" російські офіцери продовжують особисте збагачення шляхом вимагання грошей з підлеглого особового складу. 

Читайте також: Затриманий на Донбасі Агеєв підтвердив службу в Збройних силах РФ

"У другій окремій мотострілецькій бригаді (Луганськ) 2 АК продовжуються випадки використання службового становища російськими офіцерами з метою особистого збагачення шляхом вимагання грошей з підлеглого особового складу, незважаючи на постійні скарги військовослужбовців до т.зв. керівництва "ЛНР", - інформують у ГУР.  

Там також зазначають, що у з’єднаннях і частинах 1, 2 АК продовжуються зловживання службовим становищем, самоуправство та здирництво з боку російських офіцерів та наближених до т.зв. керівництва "ДНР/ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-