Бойовики не пускають в ОРДЛО гумдопомогу від України та Заходу - Порошенко

Бойовики не пускають в ОРДЛО гумдопомогу від України та Заходу - Порошенко

Укрінформ
Проросійські бойовики і далі блокують доправлення на окуповану територію Донбасу гуманітарних вантажів від міжнародних організацій, іноземних держав та України. 

Про це Президент Петро Порошенко заявив після зустрічі з генеральним секретарем ООН Антоніу Гутеррішем, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, ми маємо дуже прикрі випадки (відмови від гуманітарної допомоги. - Ред.), так само як і від української допомоги, яку ми завжи готові надавати українцям, які проживають на окупованій території. Проросійські ватажки відмовляються не лише від українських (гуманітарних. - Ред.) конвоїв, а і від конвоїв Міжнародного комітету Червоного Хреста, ООН, країн Західної Європи і США", - зазначив глава держави.

Читайте також: Гройсман натякнув на необхідність розширення гуманітарної допомоги ООН

Водночас він наголосив, що через програми Організації Об'єднаних Націй в Україні вдалося надати допомогу 2,6 млн громадян, які постраждали внаслідок російської агресії. 

Президент також подякував генсеку за допомогу у координації реформ в Україні, зазначивши, що діяльність у цьому напрямку домовлено посилити.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-