На Донеччині накрили ще один

На Донеччині накрили ще один "конверт" на 1 мільярд

Укрінформ
Співробітниками ДФС у Донецькій області ліквідовано крупний міжрегіональний конвертаційний центр із обігом понад 1 мільярд гривень.

Про це в понеділок повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«Співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань, оперативного управління та управління оперативного забезпечення на окремих територіях зон АТО Головного управління ДФС у Донецькій області («Фантом») спільно з працівниками Прокуратури Донецької області в рамках розслідування кримінального провадження, зареєстрованого в Єдиному реєстрі досудових розслідувань за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків), припинено діяльність міжрегіонального «конвертаційного центру» з обігом понад 1 мільярд гривень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Одесі накрили "конверт" з обігом у понад 30 мільйонів

Зазначено, що організаторами «конвертаційного центру» стали мешканці міста Миколаїв, які надавали підприємствам реального сектору економіки Миколаївської, Донецької, Дніпропетровської, Київської, Харківської, Львівської та інших областей  послуги з мінімізації податкових зобов’язань та конвертації безготівкових коштів у готівку за винагороду у сумі 2,5% від проконвертованих грошових коштів.

Читайте також: Правоохоронці накрили конвертцентр з обігом 300 мільйонів

За результатами 11 обшуків, проведених у Миколаєві в офісних приміщеннях, за місцями проживання учасників групи та у транспортних засобах вилучено грошові кошти на загальну суму понад 602 тис. грн, 35 печаток суб’єктів господарської діяльності та 4 факсиміле, документи бухгалтерського та податкового обліку, 111 чекових книжок, 131 банківську картку, 19 мобільних телефонів, комп’ютерну та оргтехніку.

Читайте також: На Донеччині накрили конвертцентр з обігом в 1 мільярд

Крім того, з метою забезпечення відшкодування збитків, завданих державі, накладено арешт на 54 банківські рахунки 21 суб’єкта господарювання.

Досудове розслідування триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-