В Одесі накрили

В Одесі накрили "конверт" з обігом у понад 30 мільйонів

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки України спільно з фіскальною службою під процесуальним керівництвом прокуратури припинили в Одесі діяльність конвертаційного центру з місячним обігом понад тридцять мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Оперативники встановили, що організував конверт місцевий мешканець, який зареєстрував кілька фірм, через які проводив фіктивні безтоварні фінансово-господарські операції. Замовниками «послуг» конвертцентру були кілька десятків підприємств регіону, які у такий спосіб ухилялися від сплати податків та легалізували тіньові доходи", - йдеться у повідомленні.

При обшуках в офісах конвертцентру та місцях проживання фігурантів справи співробітники спецслужби вилучили печатки та штампи фіктивних підприємств, оргтехніку та фінансову-бухгалтерську документацію, яка доводить проведення нелегальних оборудок. «На гарячому» затримано одного із кур’єрів конвертцентру під час зняття готівкою двохсот п’ятдесяти тисяч гривень.

Накладено арешт на рахунки чотирьох підприємств, які використовувалися організаторами протиправного бізнесу.

За попередніми висновками експертів, через діяльність конвертаційного центру державі завдано збитки на більше ніж тридцять шість мільйонів гривень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-