Правоохоронці накрили конвертцентр з обігом 300 мільйонів

Правоохоронці накрили конвертцентр з обігом 300 мільйонів

Укрінформ
Податкова міліція на Київщині ліквідувала конвертаційний центр, який протягом 2016 - 2017 років проконвертував понад 300 мільйонів гривень.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Співробітники податкової міліції Офісу великих платників податків ДФС ліквідували конвертаційний центр, який протягом 2016 - 2017 років про конвертував понад 300 млн грн», - йдеться в повідомленні.

У рамках розслідування кримінального провадження встановлено, що на території м. Києва та Київської області група осіб надає послуги підприємствам реального сектору економіки з мінімізації податкових зобов'язань та переведення безготівкових коштів у готівку.

У своїй роботі організатори конвертцентру створили низку фіктивних та транзитних компаній, на рахунки яких підприємства реального сектору економіки переводили безготівкові кошти у якості оплати за товари, роботи, послуги. У подальшому кошти знімалися готівкою через банкомати та каси 3 комерційних банків. Незаконно сформований податковий кредит купувався зловмисниками і в подальшому використовувався для мінімізації податкових зобов'язань підприємствам реального сектору економіки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-