В Миколаєві СБУ ліквідувала конвертцентр з обігом у 200 мільйонів

В Миколаєві СБУ ліквідувала конвертцентр з обігом у 200 мільйонів

Укрінформ
В Миколаєві СБУ припинила діяльність конвертаційного центру, який лише з початку 2017 року вивів до «тіньового» сектору економіки країни понад 200 млн грн.

Про це повідомили у прес-групі УСБУ в Миколаївській області.

«Службою безпеки України припинено протиправну діяльність групи комерсантів, які організували конвертаційний центр. Встановлено, що ділками на території Миколаївської, Херсонської, Кіровоградської та Одеської областей було організовано функціонування злочинної схеми з безпідставного формування податкового кредиту з податку на додану вартість для його подальшого відшкодування з державного бюджету України. Лише з початку 2017 року вказаною групою у такий незаконний спосіб виведено до «тіньового» сектору економіки країни понад 200 млн грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час обшуків за адресами офісних приміщень злочинної організації та місцями проживання її членів правоохоронці вилучили майже 2 млн грн готівки, печатки підприємств з ознаками фіктивності, документацію, автотранспорт, комп’ютерну та офісну техніку, що безпосередньо використовувались ділками у протиправних оборудках.

Тривають невідкладні слідчі дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-