У Маріуполі семеро поліцейських поранені через вибух

У Маріуполі семеро поліцейських поранені через вибух

Укрінформ
У Маріуполі семеро поліцейських дістали поранення різного ступеня тяжкості через вибух, який стався на базі дислокації батальйону доданих сил поліції.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник голови Нацполіції України - керівник Головного управління Національної поліції в Донецької області Вячеслав Аброськін.

«Сьогодні о 17.14 до колл-центру 102 головного управління поліції Донеччини надійшло повідомлення від невідомого, що в Маріуполі на Приморському бульварі пролунав вибух...

На теперішній час семеро поліцейських отримали поранення різного ступеню важкості і знаходяться у лікарні», - написав очільник областної пліції.

Він пояснив, що в ході перевірки інформації було встановлено, що вибух дійсно мав місце на території непрацюючого санаторію, де розташовувався один з батальйонів поліції, що прибув до Маріуполя для здійснення охорони стратегічно важливих об'єктів міста..

Наразі на місці вибуху працюють вибухотехники та слідча група прокуратури області.

«Попередньо можна сказати, що стався несанкціонований вибух гранати гранатомету. На всі питання будуть відповіді після закінчення огляду місця події та висновків експерта», - додав Аброськін.

Як повідомляв Укрінформ, у Приморському районі міста Маріуполь на базі дислокації батальйону доданих сил поліції внаслідок нещасного випадку стався вибух.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-