В Авдіївці почали мовити

В Авдіївці почали мовити "UA:Перший" і "ДоТеБе"

Укрінформ
Українські телеканали "UA:Перший" і "ДоТеБе" покривають сигналом Авдіївку і сягають північних районів окупованого Донецька.

Про це інформує Нацрада України з питань телебачення і радіомовлення.

"З метою забезпечення трансляції передач українських телеканалів у містах Авдіївці, Ясинуватій і на прилеглих територіях телевізійні передавачі мережі "UA:Перший" (12 ТВК) і "ДоТеБе" (30 ТВК) перенесені із смт Очеретиного до Авдіївки, де змонтовані на об’єкті фахівцями Донецької філії Концерну РРТ. 8 червня о 17.30 зазначені передавачі розпочали роботу на новому об’єкті. Сигнал телеканалів із Авдіївки сягає також північних районів міста Донецька", - йдеться в публікації.

Як повідомлялося, телевізійний сигнал із смт Очеретиного не потрапляв до "лінії розмежування" через складний рельєф місцевості. Тому було вирішено перенести два передавачі, які діють на 12 та 30 телевізійних каналах, безпосередньо в Авдіївку.

Розвиток мовлення в зоні проведення АТО та на територію Криму здійснюється в рамках роботи міжвідомчої Комісії з питань забезпечення стабільного функціонування системи національного телебачення і радіомовлення, що була створена в 2015 році при Міністерстві інформаційної політики України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-