Миколаївський депутат заявив, що його побив професійний боксер на замовлення колеги

Миколаївський депутат заявив, що його побив професійний боксер на замовлення колеги

Укрінформ
Депутат Миколаївської обласної ради Федір Барна звинувачує у його побитті у стінах обласної ради професійного боксера Олега Буга, якого начебто найняв його колега, голова фракції «Опозиційний блок» в облраді Володимир Фроленко.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сприймаю сьогоднішню ситуацію, що сталася в ході проведення засідання бюджетної комісії, як виклик усьому депутатському корпусу обласної ради. Побиття депутатів у нас стає «нормою» поведінки. Коли в стінах обласної ради тобі професійно завдає ударів відомий боксер, майстер спорту міжнародного класу Олег Буг, виникає питання про безпеку власного життя», - написав  депутат.

Він також вважає, що Фроленко спровокував конфлікт для того, щоб в подальшому передати «справу» професійному боксеру. Барна вимагає від правоохоронців та голови обласної ради забезпечити "нормальні робочі умови для виконання депутатами своїх повноважень, хоча б у приміщенні обласної ради".

У свою чергу, голова облради Вікторія Москаленко зазначила, що депутатська бійка недопустима і вона скликатиме постійну комісію по етиці, щоб дати оцінку цим подіям. На її думку, обидва депутати мають скласти повноваження.

Як уже повідомляв Укрінформ, 8 червня в коридорі Миколаївської обласної ради сталася бійка між депутатами Федором Барною, Володимиром Фроленком і третім невідомим чоловіком, який наносив удари саме Барні. Інциденту передував конфлікт між депутатами на засіданні бюджетної комісії.

Це далеко не перший скандал за участю депутата від фракції БПП «Солідарність» Федора Барни. Він став «відомий» тим, що прямо під час засідання сесії облради есемескою відзвітував кримінальному авторитету на прізвисько "Мультик", що пролобіював питання надання гірничого відводу ТОВ «Південний кар'єр» для розробки родовища пісків «Вознесенське 1». Це сталося через кілька днів після того, як було затримано нині вже екс-першого заступника голови ОДА Миколу Романчука за хабар у 90 тисяч доларів саме за надання дозволу на розробку надр.

Через це фракція БПП наполягла на виході Барни зі своїх лав. Проте наразі він залишається депутатом.

У грудні 2016 року Барна став фігурантом нового скандалу – його побили невідомі у масках Дідів Морозів біля його ж офісу. Розслідування справи досі триває.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-