Напівмарафон INTERPIPE Dnipro зібрав понад 2,5 тисячі бігунів з 11 країн

Напівмарафон INTERPIPE Dnipro зібрав понад 2,5 тисячі бігунів з 11 країн

Фото
Укрінформ
Зранку 28 травня на площі Героїв Майдану у Дніпрі розпочався INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017. Учасниками спортивної події стали понад 2,5 тис. бігунів із 11 країн світу.

Про це повідомляє прес-служба міської ради. 

Іноземні гості марафону приїхали з Білорусі, Канади, Німеччини, Угорщини, Молдови, Америки і Великої Британії.

“Напівмарафонська траса складає трохи більше 21 км. Цьогоріч це – найпопулярніша дистанція, її долатимуть близько 800 бігунів. Взагалі ж перевірити свої сили всі охочі можуть на відстанях від 100 м до 10 км”, - зазначається в повідомленні.

Найстарішому учаснику забігу - 74 роки, наймолодшому - 6.

Для фінішуючих приготували медалі із зображенням видатного історика та етнографа Дмитра Яворницького. 

Фото: Дніпровська міськрада

Старт забігу дав мер міста. «Це – спортивне свято, та все одно – будьте обережними. Нехай цьогоріч обійдеться без травм, бо торік ми мали три госпіталізації. Тож стежте за своїм самопочуттям. Легкого старту!» – сказав Філатов.

На трасі дійсно не обійшлося без несподіванок.

Так, на Набережній, через яку пролягає маршрут, одна зі спортсменок ледь не вибула з перегонів. Жінка перечепилася і ледь не впала – її підхопив мер Дніпра Філатов. Світлини курйозного випадку він виклав у Фейсбук, дописавши: «Ніколи не здавайся. Мер упіймає».

Під час напівмарафону відбудеться благодійний забіг, у рамках якого збиратимуть кошти на спортивний протез руки ветерану АТО Руслану Мураєву.

INTERPIPE Dnipro Half Marathon-2017 – один із п'яти етапів бігової ліги Run Ukraine Running League-2017, що включає старти в чотирьох містах України. Титульний спонсор напівмарафону – INTERPIPE, організатор – Run Ukraine, співорганізатор – Start Dnipro.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-