В Україні чотири дні перебуватиме делегація держав-учасниць ОБСЄ - МЗС

В Україні чотири дні перебуватиме делегація держав-учасниць ОБСЄ - МЗС

Укрінформ
В Україні 28-31 травня перебуватиме делегація постійних представників держав-учасниць ОБСЄ у Відні, щоб ознайомитись із станом врегулювання конфлікту в та навколо України, у тому числі ситуацією на лінії розмежування в окремих районах Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє прес-служба МЗС

«28-31 травня 2017 року в Україні перебуватиме делегація постійних представників держав-учасниць ОБСЄ у Відні з метою ознайомлення із станом врегулювання конфлікту в та навколо України, у т.ч. ситуацією на лінії розмежування в окремих районах Донецької та Луганської областей України, а також діяльністю Спеціальної моніторингової місії (СММ) ОБСЄ в Україні», - йдеться в повідомленні.

У МЗС зазначають, що під час візиту відбудуться зустрічі делегації з міністром закордонних справ України Павлом Клімкіним, керівництвом Верховної Ради й Адміністрації Президента України, представниками громадянського суспільства.

Постійні представники відвідають також райони поблизу лінії розмежування на Донбасі, зокрема м. Краматорськ та Слов'янськ, де ознайомляться з роботою регіонального відділення СММ, ходом реалізації гуманітарних проектів для внутрішньо переміщених осіб, масштабами руйнувань внаслідок обстрілів незаконними збройними формуваннями цивільної інфраструктури та житлових районів, а також неспростовними доказами безпосередньої участі Росії у військових діях на Донбасі.

Фото: osce/us mission

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-