П'яні бойовики вчинили ДТП - постраждали двоє цивільних

П'яні бойовики вчинили ДТП - постраждали двоє цивільних

Укрінформ
В так званій "ДНР" п'яні бойовики не справилися з керуванням автомобіля і спричинили ДТП, в якій  постраждали дві цивільні особи.

Про це повідомляє прес-центр Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Група військовослужбовців 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 армійського корпусу (АК) у нетверезому стані виїхала на вантажному автомобілі з району розташування передового підрозділу для закупки спиртних напоїв, водій, не справившись з керуванням автомобілем, скоїв ДТП, постраждали дві цивільні особи", - йдеться в повідомленні.

Також, за інформацією розвідки, бойовики в так званій "ДНР" обстріляли житлові будівлі цивільного населення і намагалися втекти від відповідальності, але були затримані.

"Військовослужбовці мінометної батареї 11 окремого мотострілецького полку (Донецьк) 1 АК у стані алкогольного сп’яніння обстріляли житлові будівлі цивільного населення, після чого намагались самовільно залишити військову частину зі зброєю, але були затримані військовою комендатурою 1 АК", - інформує прес-центр.

В ГУР також зазначають, що у з’єднаннях і частинах 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК Збройних сил РФ зросла кількість злочинів і надзвичайних подій, що пов’язано з виплатою особовому складу грошового забезпечення, видачу якого було затримано напередодні травневих свят.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-