Князєв призначив в.о.керівника поліції Дніпропетровщини

Князєв призначив в.о.керівника поліції Дніпропетровщини

Укрінформ
Голова Нацполіції Сергій Князєв призначив начальника патрульної поліції міста Дніпра Володимира Богоноса виконувати обов'язки звільненого керівника обласної поліції з питань охорони громадської безпеки.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

«Відсьогодні виконуючим обов’язки керівника поліції у Дніпропетровській області по громадській безпеці моїм наказом буде призначений керівник патрульної поліції міста Дніпра Володимир Богоніс. Наказ вступає в силу з 10-ї години ранку», – зазначив Князєв.

Брифінг голови Нацполіції відбудеться сьогодні в Дніпрі.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за підсумками подій 9 травня у Дніпрі звільнив з посад начальника ГУ НП в Дніпропетровській області генерала Ігоря Репешка; начальника міськуправління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила, а також заступників цих керівників, які відповідають за забезпечення публічної безпеки.

Для розслідування подій у Дніпрі створено комісію з числа представників кількох підрозділів Національної поліції. До її складу увійдуть представники департаментів внутрішньої безпеки, превентивної діяльності, кадрового забезпечення, а також інших підрозділів - за рішенням глави Нацполіції. Результати розслідування будуть публічно оприлюднені.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-