Мер Дніпра обіцяє припинити фінансування псевдоветеранських організацій

Мер Дніпра обіцяє припинити фінансування псевдоветеранських організацій

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов пообіцяв припинити фінансування псевдоветеранських організацій за рахунок міста і збільшити підтримку союзу ветеранів АТО.

Про це він написав у Facebook.

"З сьогоднішнього дня я закриваю міське фінансування усіх "ветеранських" організацій. ... Назавжди", - написав Філатов.

Він також пообіцяв на наступній сесії міської ради виділити міське фінансування союзу ветеранів АТО.

Також мер Дніпра висловив нарікання, що вкотре поліція у місті не впоралася, і 9 травня були зіткнення, тому він відчуває у цьому і свою провину.

За словами Філатова, раніше він звертав увагу керівників МВС і Генпрокуратури на те, що у місті залишаються безкарними ті, хто прагне реваншу і розгойдує ситуацію. "За останні два роки у цьому місті пройдисвіти і бандити захоплювали міськвиконком, палили комунальну техніку, різали шини, били депутатів, ображали і принижували муніципалів. ЖОДЕН злочинець не покараний. Сьогодні (9 травня - ред.) реваншисти показали, на що вони здатні, коли залишаються безкарними", - написав раніше Філатов, пообіцявши, що якщо ситуація в поліції не зміниться, то у місті буде створено нову, більш жорстку, правоохоронну організацію.

Як повідомляв Укрінформ сьогодні міністр внутрішніх справ Арсен Аваков за підсумками подій 9 травня у Дніпрі повідомив, що підписано наказ про звільнення з посад начальника ГУ НП в Дніпропетровській області генерала Ігоря Репешка; начальника міськуправління поліції Дніпра полковника Андрія Бідила, а також заступників цих керівників, які відповідають за забезпечення публічної безпеки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-