Спостерігачі СЦКК потрапили під обстріл бойовиків - штаб

Спостерігачі СЦКК потрапили під обстріл бойовиків - штаб

Укрінформ
Військові Збройних сил України зі спостережної групи у Спільному центрі з контролю та координації питань припинення вогню, а також представники російської сторони в СЦКК потрапили під обстріл бойовиків.

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"З метою дискредитації уряду України, здійснення провокації по відношенню до військовослужбовців Збройних сил України, вчора, 4 травня, близько 18-ї години НЗФ ОРДО здійснили обстріл по населеному пункту Безіменне. Під обстріл потрапили як військовослужбовці Збройних сил України, які перебували у складі спостережної групи СЦКК, так і представники російської сторони СЦКК", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у штабі, проводячи інформаційну акцію, бойовики упереджено звинувачують Збройні сили України у застосуванні танків, не маючи при цьому жодних фото- та відеодоказів.

"Крім того, слід зазначити, що при висуванні фейкових звинувачень незаконні збройні формування не враховують відстані між населеними пунктами, нехтують характером місцевості, тактико-технічними характеристиками озброєнь, а особливо тим фактом, що Збройні сили України, виконуючи Мінські домовленості, повністю відвели від лінії розмежування важке озброєння, у тому числі й танки", - підкреслюється у повідомленні.

У штабі також додали, що такими діями, інформаційними акціями, непродуманими та бездоказовими звинуваченнями НЗФ ОРДЛО заганяють самі себе в глухий кут та підтверджують той факт, що саме вони порушують усі взяті на себе Мінські зобов’язання стосовно застосування та відведення забороненого озброєння.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-