Бойовики били по Широкиному із забороненої  реактивної системи

Бойовики били по Широкиному із забороненої реактивної системи "Партизан" – СЦКК

Укрінформ
Незважаючи на взяті на себе зобов’язання під час Мінських домовленостей, НЗФ в окремих районах Донецької та Луганської областей (ОРДЛО) неодноразово протягом останньої доби застосовували заборонену зброю на Маріупольському та Луганському напрямках.

Про це інформує у четвер прес-центр штабу АТО з посиланням на Спільний центр з контролю та координації питань припинення вогню та стабілізації лінії розмежування сторін, СЦКК.

"3 травня противником по населеному пункту Широкине було застосовано 122-міліметрову легку переносну реактивну систему "Партизан" – 2 постріли та стрілецьку зброю. На щастя, жертв серед мирного населення немає", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні близько 6:40 незаконні збройні формування ОРЛО на Луганському напрямку застосували по позиціях Збройних сил України поблизу населеного пункту Попасна артилерію калібром 122 міліметри та 120-міліметрові міномети.

За попередніми даними поранених і загиблих немає.

"Такі дії незаконних збройних формувань ОРДЛО свідчать про грубі порушення та про відверте небажання дотримуватись взятих на себе зобов’язань в рамках Тристоронньої контактної групи, свідоме планування та здійснення терористичних актів проти мирного населення та провокацій проти військовослужбовців Збройних сил України", - йдеться у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-