АТО: бойовики накрили щільним вогнем морпіхів під Водяним

АТО: бойовики накрили щільним вогнем морпіхів під Водяним

Укрінформ
З початку доби російсько-окупаційні війська 24 рази відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"На Приморському напрямку, вогнем мінометів калібру 120мм, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів ворог накривав захисників населеного пункту Гнутове. По морських піхотинцях поблизу Водяного противник гатив з мінометів калібру 120мм та 82мм, з озброєння БМП та гранатометів, з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Міномети калібру 82мм, гранатомети та кулемети великого калібру ворог застосовував по позиціях поруч Мар’їнки. По опорних пунктах у районі Широкиного противник вів вогонь з озброєння БМП та стрілецької зброї. З кулеметів великого калібру обстрілював позиції поблизу Талаківки. Ворожі снайпери активно діяли поблизу Водяного", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на Донецькому напрямку з протитанкового ракетного комплексу, гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів бойовики обстрілювали позиції поруч Авдіївки. З гранатометів різних систем, кулеметів великого калібру та стрілецької зброї вони вели вогонь по захисниках Кам’янки, а з гранатометів та великокаліберних кулеметів – по оборонцях Зайцевого. По позиціях у районі населеного пункту Піски противник застосовував кулемети великого калібру.

На Луганському напрямку з озброєння БМП підрозділи російсько-окупаційних військ вели вогонь по захисниках Кримського. Позиції у районі Новоолександрівки ворог обстріляв з гранатометів, а поруч Новозванівки – з гранатометів та великокаліберних кулеметів.

Як повідомили в штабі АТО, двоє українських захисників отримали поранення.

Фото: inforesist.org

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-