АТО: бойовики порушують

АТО: бойовики порушують "тишу" на всіх напрямках, найгарячіше – у секторі "М"

Карта
Укрінформ
За минулу добу російські окупаційні війська здійснили найбільшу кількість порушення режиму тиші на Маріупольському напрямку, здійснивши 22 ворожих обстрілів, з яких два відбувалися із застосуванням важкого озброєння.

Про це сказав на брифінгу речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Минулої доби окупанти двічі застосовували важке озброєння, обидва рази - у Мар'їнці. Вчора спостерігалася активізація ворожих снайперів поблизу Красногорівки, Мар'їнки, Новотроїцького та Водяного. Як і раніше, переважна частина обстрілів припадає на ділянку фронту Павлопіль - Широкине. Всього за минулу добу на Маріупольському напрямку відбулося 22 обстріли", - сказав речник.

На Луганському напрямку окупанти двічі відкривали вогонь з мінометів. Перший епізод трапився у Кримському близько четвертої години пополудні, а через три години – у Новоолександрівці. Ще двічі ворог порушував режим припинення вогню із застосуванням гранатометів у Кримському та Катеринівці.

На Донецькому бойовики вів вогонь з мінометів по позиціях українських військовослужбовців у Верхньоторецькому, Авдіївці та в районі Донецького аеропорту. Ці обстріли були відносно тривалими в часі. Також на згаданих рубежах противник активно відкривав вогонь з легкого озброєння та гранатометів. У Зайцевому окупанти протягом всього вечора здійснювали обстріли з легкого озброєння. У Луганському та Опитному ворог вів вогонь з БМП.

Усього за минулу добу на Донецькому напрямку відбулося 19 обстрілів з боку ворога, зокрема – 7 мінометних.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-