АТО: бойовики обстріляли Верхньоторецьке з мінометів і БТР

АТО: бойовики обстріляли Верхньоторецьке з мінометів і БТР

Укрінформ
Російсько-терористичні війська не припиняють провокаційні обстріли українських військ - з  початку доби бойовики 18 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається у вечірньому зведенні, по захисниках Водяного, що поблизу Маріуполя, бойовики вели вогонь із мінометів калібру 120 мм, гранатометів та стрілецької зброї, з протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - по опорних пунктах у районі Мар’їнки, з озброєння БМП – по захисниках Новогригорівки. Морських піхотинців під Гнутовим обстрілювали з гранатометів, а зі стрілецької зброї – в районі Широкиного. 

Водночас на Донецькому напрямку бойовики били по захисниках Верхньоторецького з мінометів калібру 120 мм та 82 мм, озброєння БТР. З гранатометів та великокаліберних кулеметів російсько-терористичні війська вели вогонь по позиціях під Авдіївкою, з гранатометів різних систем обстрілювали захисників Кам’янки та Зайцевого, а з великокаліберних кулеметів – позиції поблизу Пісків. Снайпери бойовиків активізувались під Троїцьким, Зайцевим та Пісками, йдеться у зведенні.

"Незважаючи на збройні провокації з боку ворога, українські військовослужбовці суворо дотримувалися режиму «тиші» і вогонь у відповідь не відкривали", - наголосили у штабі АТО.

Фото: ТАСС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-