У Балаклії за день загасили 10 із 12 осередків тління на території арсеналу

У Балаклії за день загасили 10 із 12 осередків тління на території арсеналу

Укрінформ
Військові пожежники протягом дня у суботу загасили 10 із 12 осередків тління на території 65-го арсеналу у Балаклії на Харківщині, де сталася пожежа з подальшою детонацією боєприпасів.

Про це повідомив заступник міністра оборони України генерал-лейтенант Ігор Павловський на вечірньому засіданні координаційного штабу з ліквідації наслідків пожежі, інформує прес-служба МОУ. 

"Військові пожежники добре працюють, і ситуація покращується. Паралельно ми нарощуємо сили і засоби інженерних військ, аби прискорити процес остаточної ліквідації всіх наслідків надзвичайної події. Постійно ведеться повітряна розвідка", - зазначив заступник міністра.

Він додав, що для особового складу, який залучено до ліквідації наслідків надзвичайної події, створені необхідні побутові умови, забезпечено харчування.

Як повідомляв Укрінформ, о 2:56 23 березня  у м. Балаклія на території військового складу Міністерства оборони виникла пожежа з подальшою детонацією боєприпасів. 

За попередніми висновками експертів, причиною пожежі на кількох майданчиках зберігання ракетно-артилерійського озброєння поблизу Балаклії став диверсійний акт.

Із зони ураження навколо артскладів у Балаклії було евакуйовано близько 36 тисяч осіб.

24 березня пожежу погасили. Тривають поодинокі детонації малої потужності, безпечні для населення. Йде розмінування міста і околиць.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-